Julehjælpen 2017

 

Julen nærmer sig med hastige skridt.

 

Røde Kors i Herlev er glade for at kunne meddele, at det igen er muligt socialt udsatte børnefamilier med børn under 18 år, at ansøge om julehjælp. Ansøgningsskema kan fås ved henvendelse til Formand, Jimmy Gørtz på jimmy.gortz@gmail.com eller ved henvendelse i butikken på Herlev Hovedgade 125 (Bangs torv).

Til trods for den stigende efterspørgsel er det fortsat vores håb og ambition i Røde Kors i Herlev, at kunne imødekomme det store antal ansøgere, men vi kan ikke love noget, da det er afhængigt af, hvor mange sponsorkroner vi kan få indsamlet.

Som noget nyt, vil vi i år forsøge at skaffe julegaver til børnene. Det vil ske ved, at de familier som søger julehjælp, at de kan skrive et julegaveønske til en værdi af max. kr. 200,- på en ønskeseddel. Røde Kors i Herlev vil sikre, at gaveønsket bliver hængt anonymt på vores juletræ i butikken. Herefter vil det være muligt for borgere i Herlev, at købe et af de gaveønsker som hænger på juletræet og indleverer gaven til Røde Kors i butikken. Vi vil så sikre, at julegaven kommer til det rette barn.

Røde Kors i Herlev samarbejder med Herlev kommune og de organisationer, foreninger, kirker mv., der uddeler Julehjælp. Dette for, at vi uddeler Julehjælp de socialt udsatte familier som har et behov, og at julehjælpen ikke gives til de samme familier, så vi undgår at nogle familier får Julehjælp flere steder fra. På den måde kan vi hjælpe flere socialt udsatte børnefamilier.

Også i år vil julehjælpen være et gavekort på kr. 800,- til en familie med 2 voksne og 2 børn. Gavekortene vil kunne bruges i Coops tre kæder Kvickly, SuperBrugsen og Dagli/Lokalbrugsen (Dvs. ikke Irma og fakta). Gavekortene har ligesom sidste år en værdi på 800 kr.

Husk du kan sende din støtte via dette link

Vi støtter om om Julevenner 2017

 

Vigtige datoer i 2017

17. november Er sidste frist for ansøgning af gavekort

03. december Gives der besked til dem som får julehjælp

15. december Uddeles julehjælpen fra butikken på Bangs torv mellem kl. 10 – 17

 

 

Bedste hilsner

Jimmy Gørtz
Formand Røde Kors Herlev